+359 887 75 11 53

Условия за ползване

Условия за ползване

Запитвания, цени и лицензи

 

Всички фотографии и видео в www.mustseebulgaria.com са с режим на индивидуално договаряни авторски права. Те могат да бъдат закупени директно от автора за рекламни цели, илюстрация на печатни издания и медии, презентации, промоции, арт-проекти, уебсайтове и др. Всяко изображение може да се откупи и с изключителни права за договорен период от време. Тъй като фотографиите и видео материалът в www.mustseebulgaria.com са с индивидуално договаряни авторски права, те не се предлагат записани на CD или други носители като Royalty Free. Също така, свободното им и безплатно използване за каквито и да е цели в замяна на отправка към сайта или цитиране на източника – www.mustseebulgaria.com, е забранено и би било разглеждано като нарушаване на Закона за авторското и сродните му права. 

 

Цените на изображенията в www.mustseebulgaria.com са въпрос на индивидуално договаряне и варират в зависимост от начина на използване на изображенията (реклама, илюстрация за печатни издания, уебдизайн и пр.), формата на изображението, медията или носителят, в които ще бъдат използвани, тиража и пр. Изпратете ни запитване по електронна поща или чрез контактната форма на сайта относно желаните от вас изображения и евентуалните цели, за които бихте ги използвали, и ще ви отговорим в рамките на 24 до 48 часа. 

 

© Авторски права

 

Всяка една част от съдържанието на www.mustseebulgaria.com е с авторски права на Юлиан Ангелов/"Мъст Сий Бългерия" ЕООД. Текстовете, фотографиите, видео файловете и всички други изображения (под формата на JPEG, TIFF, GIF, EPS или AI файлове) в www.mustseebulgaria.com или части от тях не могат да бъдат ползвани безплатно, нито да бъдат копирани, съхранявани, репродуцирани, излъчвани, превеждани или ползвани по какъвто и да е начин (в интернет, електронни или печатни продукти и издания) без писменото разрешение на автора.

 

Нерегламентираното използване на каквато и да е част от съдържанието на www.mustseebulgaria.com – фотографии, видео файлове или текстове, под каквато и да е форма и за каквито и да е цели, ще бъдат преследвани с цялата строгост на съществуващите български и международни закони в областта на авторското право.