+359 887 75 11 53

Обща информация

Обща информация

Must See Bulgaria е уебсайт, чиято цел е да представя традиционната българска култура, да показва природните красоти на България и да спомага за запазването на българското културно наследство чрез фотографии, пътеписи и серия издания и специални събития, като: изложби, презентации и лекции в България и извън нея.

 

Must See Bulgaria разкрива очарованието на България чрез богата колекция професионални фотографии на Юлиан Ангелов (http://julianangelov.com/) в непрекъснато обновяващите се Галерии, както и чрез забележителната серия висококачествени издания за България с бранда Must See Bulgaria: естетски картички и магнити, фотоалбуми, мултимедийни CD и DVD, стилни календари, книгоразделители, пътеводители и пр.

 

Постигането на високите естетски критерии на Must See Bulgaria предполага сериозна логистична и финансова ангажираност. Ако харесвате работата ни, може да подкрепите постигането на целите на Must See Bulgaria, като се свържете с нас и закупите някое от изданията ни (за поръчки на едро има и атрактивни отстъпки), или като дарите чрез дарителския бутон на PayPal по-долу.